etairia|iakovidis

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

H εταιρεία ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. – ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ αποτελεί μια από τις παλαιότερες και σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο του εμπορίου σιδήρου και μετάλλων, καθώς δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο τομέα, από το 1950, με ιδρυτή τον Ιακωβίδη Περικλή.

Πλέον, διανύοντας την 7η δεκαετία λειτουργίας μας, συνεχίζουμε, έχοντας σεβασμό στο παρελθόν και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σιδήρου με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς.

Η διαρκής αναζήτηση νέων και πρωτοποριακών υλικών, οι προσιτές τιμές και η άριστη εξυπηρέτηση, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους έχουμε δομήσει όλη την οργάνωση και τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες/πελάτες μας.

Στην εταιρεία ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. – ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ διαθέτουμε ιδιόκτητες και πλήρως εξοπλισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις από το 1994. Οι υπερσύγχονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται επί της Α’ εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στην περιοχή της Λαχαναγοράς.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 2400 τ.μ. στεγασμένου χώρου, έκτασης 8,5 στρεμμάτων, σε μια αρκετά πλεονεκτική τοποθεσία, λόγω της μικρής απόστασής του από κεντρικούς μεταφορικούς κόμβους, καθώς απέχει μόλις 500 μ. από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών και 1500 μ. από το λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σιδήρου και μετάλλου, με περίπου 2.000 – 2.500 είδη, τα οποία κατηγοριοποιούνται σε 35 ομάδες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά, η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας είναι πολύ εύκολη, καθώς βρισκόμαστε στο 1ο χλμ. της Α’ εσωτερικής περιφερειακής οδού, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης (πρώτο φανάρι μετά τη λαχαναγορά).

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. – ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ στη Θεσσαλονίκη είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.