Η εταιρεία "ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΠ. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Α.Ε. Ανώνυμη Εταιρία εμπορίας και βιομηχανίας σιδήρου και μετάλλων" αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ονόματα στην Ελλάδα με αντικείμενο το εμπόριο σιδήρου και μεταλλικών υλικών ποικίλων και ευρέων χρήσεων.

Από το 1950 η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ικανοποίηση του μεγάλου εύρους των πελατών μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικής περιοχής. Στο πελατολόγιο της εταιρείας, κατατάσσονται κυρίως μικρότερες εμπορικές εταιρείες, με αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο προϊόντων σιδήρου, λαμαρίνας, συρματουργικών κ.α., κατασκευαστές μεταλλικών στοιχείων και μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια, εκτελεστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες  κλπ.

     Διαρκές έντονο και πλήρες είναι το ενδιαφέρον της εταιρείας για τις εξελίξεις της αγοράς των κατασκευαστικών εργασιών, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στην διαρκή ανανέωση των υλικών και των ειδών των εμπορευμάτων της.

     Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις από το 1994 βρίσκονται επί της Α' εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην περιοχή της Λαχαναγοράς.  Πρόκειται για ένα οικόπεδο έκτασης 8,5 στρ, με 2400 τ.μ. στεγασμένου χώρου.  Η γεωγραφική θέση της επιχείρησης, είναι ιδιαιτέρως πλεονεκτική, λόγω της μικρής απόστασης των 500μ., από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών και 1500μ. από το λιμάνι Θεσσαλονίκης.

      Η εταιρεία απασχολεί 20 άτομα μόνιμο προσωπικό και ο κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα  6.500.000 euro.

     Τα εμπορεύματα της επιχείρησης, κατηγοριοποιούνται σε 35 ομάδες, ενώ κάθε ομάδα  εμπορεύματος κωδικοποιείται.  Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, τα οποία χονδρικά, απαριθμούνται στα 2.000-2.500 είδη. 

     Μέσα από τις ιστοσελίδες μπορείτε να ενημερώνεστε για το σύνολο των προϊόντων μας και να υπολογίζετε με εύχρηστους πίνακες τις παραγγελίες σας.

 
Π. Ιακωβιδης ΑΕ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012 - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014      
 
Χάλυβες ΑΕ
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014      
       

 

(c) ΤΕΚΜΑΡ ΜΕΠΕ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΧΑΤΣΙΟΣ - κιν. 6936757788.. .